Referensuppdrag

LKAB Kiruna,  Finolivin tältöverbyggnad, storlek B70xL70xH12
MSP fick det prestigefyllda uppdraget att konstruera och leverera en lagerhall så stor och hög att en fullstor fotbollsplan ryms inom den. Alla tidigare lagerhallar som konstruerats med dessa krav som gäller för Kiruna, snö och vind, ryms i denna hall. Genom denna leverans är vi unika och marknadsledande. Hallen kommer att användas som lager och blandartält för finolivin.

 

LKAB Svappavaara,  Finolivin tältöverbyggnad, storlek B50xL60xH12
LKAB satsning i Svappavaara har inneburit flertalet leveranser av hallar inne på LKAB området. Till Svappavaara levererade vi även denna hallstorlek under 2015. Hallen kommer att användas som lager och blandartält för finolivin.

 

Narvik Northland omlastningscentral, storlek B65xL141xH14,5
Norra Europas största PVC lagerhall, levererad och  tillverkad i norr. Detta referensobjekt är det största som byggts i  lagerhallsvärlden i Norge, där de har långt högre krav än de vi har i Sverige (hallen är t.ex. dimensionerad för snözon 4,5). ”Norra Europas största väderskyddade grushög ryms i hallen” .

 

Svappavaara Northland omlastningscentral, storlek B56xL114xH10
Malmhallen AB, Ansvarig  för omlastningscentralen mot Northland. Systerhallen till den som finns i Narvik, lite mindre och levererad med de svenska kraven. Detta referensobjekt är det största som byggts i lagerhallsvärlden i Sverige (hallen är t.ex. dimensionerad för snözon 3,0). ”Norra Europas  näst största väderskyddade grushög ryms i hallen”.   I Svappavaara ordnar vi vanligen visning av våra större hallar.
 

Hyreslandslaget (Hyrse, Ramirent)
Aitik 36 projektet genomfördes (utbyggnad av Aitik) tillsammans med Hyrse/Ramirent, nuvarande Hyreslandslaget i Gällivare och Kiruna. Leveransen innebar montage/service/demontage av samtliga tillfälliga hallar under projekt Aitik 36. Som intensivast hade vi personal på plats varje dag, helg som vardag, i 6 månader. Utöver detta har flertalet större lagerhallslösningar levererats tillsammans med Hyrse, främst till gruvområdena LKAB Kiruna/Svappavara/Malmberget.

MSP Evohall 15 m bred

Lagerhall

Köp, hyr eller leasa er Lagerhall hos oss. Vi erbjuder lagerhallen Evohall i alla dess storlekar. Hallen täcker dina behov för lagring både tillfälligt och permanent.

LÄS MER

Skärmtak 6x9 m.

Skärmtak

Skärmtaket är en mycket flexibel lösning som kan skräddarsys enligt Era önskemål. Det finns möjlighet att beställa skärmtak med eller utan port.

läs MER

vaderskydd2

Väderskydd

Skärmtaket är en mycket flexibel lösning som kan skräddarsys enligt era önskemål. Det finns möjlighet att beställa skärmtak med eller utan port.

LÄS MER

Kostnadsfri offert

KONTAKTA OSS SÅ HJÄLPER VI ER ATT TA FRAM DEN KOSTNADSEFFEKTIVASTE LÖSNINGEN FÖR ERT BEHOV

Kontakta oss

Begär offert

 Evohall STANDARD Tents Evohall BIG Tents Skärmtak Väderskydd


Bli återförsäljare